Nature and
residential areas
connected

ulfarsarbyggd 2
ulfarsarbyggd 1

The proposal of VA Architects together with Landmótun and EFLA prevailed in a design contest for an integrated preschool and primary school with facilities for leisure and social activities, a culture centre, and a public library, a swimming pool and a gymnasium in Úlfarsárdalur in addition to residential areas. The design team on behalf of EFLA comprised Rikharður Kristjánsson, Guðrún Jónsdóttir and Brynjar Örn Árnason.

The jury's comment states that the strength of the winning proposal lies in a fertile implementation of outdoor areas and interior spaces and the connections between them. It states that the proposal successfully creates a unique building which shapes the neighbourhood, making it an attractive and desirable part of the city without disturbing the view over the valley from the residential houses.

Share Email PLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT
PrintPrint